Dragsvik Fjordhotell

Dragsvik Fjordhotell

I dobbeltrom kr. 670,- per pers
Gjesterom med gode senger og sittegruppe. Enkelt-, dobbelt- og tre-sengs rom i hotellet og i villa Bergtun. Enkeltrom kr. 1 180,- og tre-sengs rom kr. 1 990,-. Alle prisar inkluderar frukost. Gratis WiFi. Info om hotellet på www.dragsvik.no.
Dragsvik Fjordhotell

Dragsvik Fjordhotell

Komfort dobbeltrom kr. 1 750,-
Romslege komfortrom med gode senger og sittehjørne for to personar. Fint å roe ned, og nyte utsikt mot Sognefjorden og fjella omkring. Komfortrom i hotellet, i villa Bergtun og i frukthagen. Prisen inkluderar frukost for 2 pers. Gratis WiFi. Info om hotellet på www.dragsvik.no.
Sande Kro og Hotell

Overnatting på Sande Kro og Hotell

Enkeltrom frå kr. 995,-
Vi tilbyr standard enkle og doble rom året rundt. Dobbeltrom kr. 1 295,-. Alle prisar inkluderar frukost. Vårt kjøkken er kjend for god og heimelaga mat med smak. Sande er eit godt utgangspunkt for å utforske turistvegen over Gaularfjellet. Vi ligg på Sande i Gaular. Kontakt tlf. 57718050.
Flatheim

Gardsovernatting på Flatheim, nær Gaularfjellet

Rom frå kr. 800,-
På småbruket Flatheim kan du finne roen. Her kan du oppleve naturen veldig nær, fjellet, elva, skogen, lyset og lydane. Du kan sove i gode senger og vakne til elvebrus og hanegal. Eit godt utgangspunkt for utflukter til fjordane. To-, tre- og firesengsrom. Frukost kr. 95,- per pers kjem utanom. Kontakt tlf. 99246066. Flatheim ligg på Hoffslåttene i Eldalsdalen.
Førde Gjestehus og Camping

Komfortable og godt utstyrte hytter på Førde Camping

Hytte frå kr. 980,-
Vi har eit breitt utval av hytter i ulike prisklassar og storleikar. Vi har alt frå ein enkel standard til topp moderne vel utstyrte hytter. Alle hyttene er vinterisolerte og dei er leigt ut både på sommar- og vinterstid. Fleire av hyttene har eigen hems i tillegg til soveromma. Ope heile året. Bestilling tlf. 46806000. Du finn oss i Førde.
Dragsvik Fjordhotell

Hytter i hagen, Dragsvik Fjordhotell

Pris frå kr. 890,- per hytte
Koselege hytter i frukthage og ved fjorden på gardsbruket som er blitt hotell. Enkle hytter, komforthytte og fjordkanthytte med plass til 2 - 4 personar. Kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, spisebord og sittegruppe. Fint å roe ned og nyte fjordlandskapet. Meir info på www.dragsvik.no.
Førde Gjestehus og Camping

Rom m/kjøken eller leilegheit på Førde camping

Rom/leilegheit frå kr. 795,-
Vi kan tilby våre gjestar å overnatte i hotellrom eller ferieleiligheter. Alle einingane er moderne innreia og har høg standard. Vi har 6 tre-roms leiligheter med kjøken. Stua er møblert med ein skinnsofa som kan slås opp til ei dobbeltseng. Vi har fire rom m/kjøkken, flislagt dusj/wc, tv og breiband. Alle fire romma har balkong. Pris inkl. utvask og sengetøy. Kontakt tlf. 46806000. Vi ligg i Førde.
Førde Gjestehus og Camping

Gjesterom på Førde Camping

Rom frå kr. 565,-
Vi har utleige av hotellrom. Det er eit godt alternativ dersom du ønskjer eit enkelt, billigt og godt alternativ i Førde. Romma har det naudsynte som seng, kommode, bad/wc og klesskap. Ønskjer du frukost blir det eit tillegg kr. 105,- pr pers. Vi ligg i Førde. Kontakt tlf. 46806000.